След като се появиха кадри, на които се вижда как група

...
След като се появиха кадри, на които се вижда как група
Коментари Харесай

Разкриха младежите, откраднали кутия за дарения от магазин

След като се появиха фрагменти, на които се вижда как група младежи отмъкват кутия с дарения от магазин, полицията успя ги откри. Единият, който е само на 16 години, вече е арестуван. От няколко месеца същите младежи правят кражби в разнообразни квартали. Три полицейски ръководства са работили по разкриването на групата, предава NOVA.

„ На 6 януари към 20.50 ч. е получен сигнал в Първо районно ръководство, че е извършен обир на жена към 60-годишна възраст на паркинг пред магазин. Предприехме дейности и с помощта на отличната връзка, която имаме с другите полицейски ръководства установихме, че това са лица, живеещи в кв. „ Столипиново ”. В рамките на 2 дни разкрихме, че съпричастен към грабежа е въпросният 16-годишен. Той е криминално проявен. Спрямо него са прилагани възпитателни ограничения от Местната комисия за битка с противообществени прояви. В хода на работа той направи пълни признания. Групата е откраднала от дамата към 400 лева, като лицата показаха къде са изхвърлили документите й. Средствата са изхарчени ”, описа гл.инспектор Александър Костадинов, шеф на Първо РПУ в Пловдив.

„ Установено е, че лицето е част от група малолетни и малолетни, които са правили и други закононарушения. Те са съпричастни към две обири на кутии за дарения ”, посочи гл. инсп. Иван Петков, шеф на Пето РПУ в Пловдив.


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР